RUN WINSCHOTEN 2018
ZATERDAG 8 SEPTEMBER


- 100KM SOLO (open race + NK)
- 50KM SOLO
- 10X10 ESTAFETTE
- LUTJE RUN
- WANDELEN


Volg ons op Instagram

Volg ons op Twitter


Nederlands    Deutsch   English   HomeOnze sponsors:
Ook sponsor worden van de RUN?
neem contact met ons op via:
sponsorzaken@runwinschoten.nle-Boekhouden.nl


Donateur worden van de RUN


Uitreiking gesigneerde running shirts aan donateurs
Winschoten, 10 oktober 2015

Zaterdagmorgen 10 oktober vond in de kantine van de AV Aquilo de uitreiking plaats van de 4 door de winnaar en winnares van de IAU WC 100 km gesigneerde Running shirts. Bij het opstarten van de actie om donateurs voor de RUN te werven is aangegeven dat onder de donateurs 4 shirts verloot zouden worden. De shirts zijn beschikbaar gesteld door Valkema Running Centre Veendam .

De donateursactie was een nieuw initiatief in 2015 om financiële middelen vrij te spelen voor de organisatie van de RUN. Alles wat nieuw is moet kans krijgen was het uitgangspunt van bestuur en sponsorfinders. Heijo de Vries is vanaf de start van deze actie de grote initiator geweest.
Net als zijn vrije manier van benaderen van Vrienden van de RUN is hij ook voor de donateursactie vaak "gewoon" op mensen afgestapt met de vraag: "Is het donateurschap niets voor jou?"
Met een totale opbrengst van ruim € 1.300 heeft de actie tot een prima resultaat geleid, het doelbedrag is in ieder geval ruimschoots overschreden.
Alle donateurs kregen voor hun bijdrage een oorkonde. Immers aan het donateurschap hangt geen kaartje dat je recht hebt op publicatie van je naam bij alle uitingen die de RUN doet. Voor ons zijn echter donateurs geen "naamloze" groep maar zijn het mensen en/of kleinere bedrijven die met gevoel voor de RUN hun bijdrage leveren.

De shirts werden uitgereikt aan:
Kapsalon Janet aan de Blijhamsterstraat
Patrick Gen, mobiele patatzaak op het Posttil terrein
Janneke Hartsuiker, Eelde
Johan Smit, Blijham

Naast het shirt kregen de winnaars ook de details van de RUN 100 km winnaars op schrift mee zodat niet alleen de namen maar ook de prestatie er toe doet.

Als bestuur van de STUW zijn we blij met deze groep, net als we dat zijn met Vrienden van de RUN, sponsors en subsidieverstrekkers. Altijd roepen we zonder VRIJWILLIGERS geen RUN, maar ook zonder €€€€€€ geen RUN.
Nu is het zaak om verbinding te blijven houden met iedereen die hoe dan ook de RUN mogelijk maakt. Alleen dat al wordt een enorme klus.

Het is daarvoor nodig dat zowel het bestuur als de commissies van de RUN een bredere basis krijgen. Het bestuur moet met 3 mensen worden uitgebreid, een vrijwilligerscoördinator is super nodig en een aantal commissies is dringend toe aan verbreding van de basis.

Dit is dan ook direct een oproep aan iedereen die geniet van de RUN, (wat) tijd wil en kan vrijmaken om zich te melden. Je bent WELKOM. Voor het bestuur is zeker iemand met secretariële of financiële ervaring nodig.

De STUW is bereikbaar via secretariaat@runwinschoten.nl


Onze Partners:

Atletiekunie

IAU IAAF EAA World Masters Athletics   AV Aquilo

Mede mogelijk gemaakt door:

 Gemeente Oldambt       Provincie Groningen     Er gaat niets boven GroningenStichting Ultraloop Winschoten
Postbus 102
9670 AC Winschoten

info@runwinschoten.nl

Stichting Ultraloop Winschoten, 2015

Realisatie & onderhoud website
4ID, For Internet Design, Leek
www.4id.nl

webmaster@runwinschoten.nl

Foto balk: Serge Duursma, Anderefoto.nl
- Nieuwsarchief Gemeente Oldambt

WEER.NL