RUN WINSCHOTEN 2018
ZATERDAG 8 SEPTEMBER


- 100KM SOLO (open race + NK)
- 50KM SOLO
- 10X10 ESTAFETTE
- LUTJE RUN
- WANDELEN


Volg ons op Instagram

Volg ons op Twitter


Nederlands    Deutsch   English   HomeOnze sponsors:
Ook sponsor worden van de RUN?
neem contact met ons op via:
sponsorzaken@runwinschoten.nle-Boekhouden.nl


Donateur worden van de RUN


15.08.2014
Inschrijving, voor 31 augustus met je naam op je startnummer

De inschrijving voor de verschillende onderdelen van de RUN begint goed op gang te komen. Bij de 100 km gaan we dit jaar richting de 100 inschrijvingen, met daarbij een aantal sterke deelnemers. Ook de inschrijving voor de 50 km loopt goed. Bij de Lutje RUN verwachten we volgende week als de kinderen weer naar school gaan veel inschrijvingen. Dat gaat elk jaar zo. In wat mindere mate geldt dat ook voor de estafette, waar veel inschrijvingen binnen komen na de zomervakantie. Voor de wandelingen kan je je niet voorinschrijven, maar een aanmelding vooraf wordt door ons wel op prijs gesteld. Het mooie aan de RUN is dat we geen deelnemerslimiet kennen. Natuurlijk hebben we onze inschrijvingen wel graag op tijd binnen voor onze planning.

Maar ook voor de deelnemers is het verstandig om tijdig in te schrijven. Als je je inschrijft voor 31 augustus 24.00 uur komt je naam op je startnummer te staan. Bij de Lutje RUN komt de voornaam op het startnummer, bij de 50 en 100 km de achternaam en bij de estafette de naam van het team.

De inschrijving sluit op 4 september 24.00 uur. Geef je je in die laatste paar dagen op dan krijg je een startnummer waarop je zelf met viltstift je naam kunt zetten. Voor wat betreft de tijdsweergave maakt het niet uit, want die is gekoppeld aan het startnummer. Bedenk dat het een enorm voordeel kan zijn als je naam op je startnummer staat. Onderweg kan het vele publiek wat langs de kant van het parcours staat je bij naam aanmoedigen. Dat motiveert.

Bij de inschrijving van een estafette team worden de teamleden ingevuld. Het komt vaak voor dat hier wijzigingen in optreden of dat pas in een laat stadium de namen bekend zijn. Dat is geen reden om je niet in te schrijven want degene die het team inschrijft kan een inlogcode krijgen waarmee er later op elk moment zelf wijzigingen kunnen worden aangebracht. De informatie hierover is te vinden bij RUN 2014, onder het kopje Inschrijven.


Henri Thunnissen

Onze Partners:

Atletiekunie

IAU IAAF EAA World Masters Athletics   AV Aquilo

Mede mogelijk gemaakt door:

 Gemeente Oldambt       Provincie Groningen     Er gaat niets boven GroningenStichting Ultraloop Winschoten
Postbus 102
9670 AC Winschoten

info@runwinschoten.nl

Stichting Ultraloop Winschoten, 2015

Realisatie & onderhoud website
4ID, For Internet Design, Leek
www.4id.nl

webmaster@runwinschoten.nl

Foto balk: Serge Duursma, Anderefoto.nl
- Nieuwsarchief Gemeente Oldambt

WEER.NL